Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Prvi nedjeljni ručak u ReUnionu napunio je baš sve stolove tog šarmantno uređenog restorana

canopy-brunch-g1 copy

Ove je nedjelje zagrebački ReUnion, restoran hotela Canopy u Branimir centru održao svoj prvi nedjeljni obiteljski ručak, koji se prigodno zove Family ReUnion. Ideja Family ReUniona jest okupljanje obitelji za nedjeljnim ručkom, uz aktivnu brigu za klince. To znači da djeca dio vremena mogu provesti u staklenoj igraonici prepunoj igračaka, bojica i papira, s dvije animatorice.

canopy-brunch-kuhinja

Koncept je uspio, jer je oko pola tri popodne, usred najveće gužve za buffetom, igraonica bila posve puna. Kao i cijeli restoran. Došli smo među prvima, u 13 sati. Ispred nas su bile dvije gospođe kojima je recepcionistica pokušavala pronaći mjesto u potpuno rezerviranom restoranu. Prava je gužva nastupila oko dva: Zagrepčani i dalje, kao i prije tridesetak godina, nedjeljom običavaju ručati u dva, što se valjda nikad nije promijenilo.

Uspjeh nedjeljnog ručka u ReUnionu sasvim je logičan: za 120 kuna mogli ste pojesti precizno pečenu tunu, sočan lungić u panceti, pečenu teletinu, vrlo finu parmigianu, puno piletine u đumbiru, juhu od buče i meda, i hrpu predjela, priloga, salata i deserata, od kojih moramo pohvaliti bajadere i čokoladni lolipop.

canopy-brunch-deserti-gosti

Mislimo da bi bilo dobro da za djecu uvedu pizzu i mini burgere, a za odrasle neku distinktivnu sezonsku delikatesu poput kamenica. No 600 kuna za troje, uz puno vina za all you can eat ručak u jako zabavnom i modernom ambijentu odlična je vrijednost za novac.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.