Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Sinoć je uz više od 300 uzvanika službeno otvoren Canopy by Hilton Zagreb

canopy-otvorenje

Zagreb je srdačno dočekao Canopy by Hilton Zagreb City Centre. Direktor novog hrvatskog  Hiltona Miro Luketić, kojemu na posjetnici, u skladu s imidžom branda Canopy, piše Chief Enthusiast, rekao nam je kako su na otvaranju očekivali oko 150 ljudi. Na kraju ih se pojavilo više od tri stotine, što je otvaranje Canopyja pretvorilo u jedan od glavnih zagrebačkih društvenih događaja ovog mjeseca.

canopy-hilton1

U Canopyjevu  toplo uređenom baru i restoranu zaista se guralo jako puno ljudi, od onih uobičajenih posjetitelja javnih događanja, pa do distributera vrhunskih vina i predstavnika sportskih organizacija. Zagreb je, očito, jedva dočekao novi luksuzni hotel i centru grada, koji će imati naglašenu javnu funkciju. Do otvaranja Canopyja imali smo samo Esplanadu.

canopy-hilton

Canopy je smješten u Branimir centru, gdje se prije nalazio Arcotel. Ima 151 sobu, a cijene soba zasad se vrte oko 140 eura. Canopy je novi, naglašeno moderan, hipsterski Hiltonov brand. Prvi Canopy u Europi otvoren je u Rejkjaviku. Iduće će se godine u Zagrebu otvoriti još jedan , već treći gradski Hilton, Garden Inn.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.