Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NA STARU GODINU OBJAVLJUJEMO POBJEDNIKA Treći najbolji restoran u Hrvatskoj je 360 sa 132 boda

360

Dubrovački 360 uvjerljivo je najbolji restoran južne Dalmacije, po mišljenju profesionalaca iz domaće restoranske industrije, koji svojim glasovima biraju Restoran godine Kulta Plave Kamenice.

Bivši Gil’s osvojio je čak 132 boda, pa je tim rezultatom ravnopravno sudjelovao u utrci za prvo mjesto, sve do desetak zadnjih pristiglih glasačkih listića. Restoran 360 svakako zaslužuje tako visok plasman. Riječ je o klasičnom, tehnički perfektnom fine diningu sa spektakularnim prezentacijama, izvanrednom vinskom kartom i vrlo profesionalnim servisom.

Ovih smo dana u Londonu jeli u više restorana s jednom Michelinovom zvjezdicom. Osim zaista sjajnog Social Eating Housea, ti su restorani čista konfekcija u usporedbi s tri hrvatska Michelinova restorana, od kojih se traže mnogo viši kriteriji u svim segmentima.

Da 360 voditelja Rudija Papca i chefa Marija Curića posluje u Londonu ili Berlinu ili Marseillesu, ili Parizu, on bi vrlo ozbiljno kandidirao za više od jedne zvjezdice. Isto vrijedi i za Monte, dok Pelegrini već sada sigurno zaslužuje dvije zvjezdice. Na kraju još moramo istaknuti da se 360 može pohvaliti najspektakularnijim ambijentom među svim restoranima s naše ovogodišnje liste

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.