Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

RESTORAN GODINE 2018. Tekka je osvojila deveto mjesto

tekka-tartar

Kad je Mario Minder prije tri godine napustio Takenoko i pretvorio drugi Takenoko u Tekku, ovaj vrhunski restoranski menadžer s Esplanadinom školom, planirao je voditi miran susjedski restoran.

Tekka je, međutim, prerasla u najbolji zagrebački  japanski i istočnjačko restoran, o čemu svjedoče i rezultati našeg izbora za Restoran godine.

tekka-sushi-moet

Tekka je, naime, jedini etnički restoran koji se plasirao među deset najboljih. Tekka je uspjela zbog dva razloga. Prvo, gospodin Minder vrhunski je profesionalac koji i od svog osoblja zahtijeva da stalno poštuju visoke standarde struke, što znači da je u Tekki teško naletjeti na lošu poslugu ili nemarno pripremljenu hranu. Drugo, Mario Minder zamislio je Tekku kao restoran visoke kvalitete, ali ne previsokih cijena.

To znaci da Tekka nudi najbolju dostupnu masnu tunu, svježi wasabi i vrlo fin wagyu, a da sigurno ne spada među pet ili šest najskupljih restorana u Zagrebu. Tvrdi profesionalizam, superiorna kvaliteta (u Tekki smo pojeli dosad najbolji nigiri ove godine, s torom koji se doslovno rastapao) i razumne cijene dovele su Tekku u sam vrh hrvatske gastronomske scene.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.