Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Emisija Davida Skoke na 24 Kitchen počinje u petak 16. studenog u 13 sati

skoko-premijera

Chef Bateline David Skoko nova je zvijezda TV kanala 24 Kitchen. Njegova emisija Stari gušti nova kužina počinje se prikazivati u petak 16. studenog u 13 sati. To će i ostati Skokin tjedni termin na 24 Kitchen.

Skoku je na popularni food kanal pozvala hrvatska podružnica Fox International Channels Europe, vlasnik kanala 24 Kitchen. U seriji Stari gušti nova kužina demonstrirat će svoje recepte u kuhinji (sve je snimljeno u Sofiji). U svakoj epizodi kuhat će tri slijeda, a recepte će kako je rekao temeljiti uvelike na kućnom kuhanju u ribarskoj obitelji Skoko, što znači jela od inćuna, orade, skuše i dosta zanimljivih varijacija s povrćem.

Chef Bateline prvi je Hrvat koji je dobio svoju emisiju na 24 Kitchen, kanala koji u svom najvišem segmentu prikazuje emisije Jamiea OliveraMarthe StewartGordona Ramsaya, seriju Two Greedy Italians s izvrsnim talijanskim veteranima Gennarom Contaldom i Antoniom Carlucciom, karizmatičnog Paula Hollywooda iz The Great British Bake Off i sjajnog turskog chefa Maksuta Askara koji je ove godine gostovao i na šibenskom Chef’s Stageu. Skokina serija svakako je veliki iskorak za jednog od najboljih hrvatskih chefova, a s obzirom na njegov talent za televiziju i kuharski rukopis, mogla bi biti i izvrsna promocija hrvatske gastronomije.

 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.