Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U zagrebačkom Branimir Centru trebao bi se otvoriti veliki food hall

branimir-centar

Branimir Centar već mjesecima zjapi prazan, okovan knaufom, pun građevinskih radnika i još puniji teškog mirisa boja i lakova. U Branimir Centru nema vise dućana, kafića pa čak ni bankomata, jedini preostali bankomat nalazi se na ulazu u kockarnicu što je a priori antipatično.

Branimir Centar je, međutim, i dalje najposjećenije kino u središtu Zagreba. Pa je doneklelogično što je Supernova, tvrtka koja je preuzela upravljanje Branimirom, odlučila ondje napraviti neku vrstu food halla. Gladni gledatelji ne mogu jesti samo kokice i grozne plastične nachose koje im servira Cinestar.

Kako smo neslužbeno doznali, u Branimir Centar trebali bi se useliti jedan orijentalni fast food lanac, jedna franšiza hamburgera i još nekoliko sličnih lokala s hranom.

Takva koncepcija Branimir Centra načelno nam se jako sviđa, no nove vlasnike moramo podsjetiti da prije petnaestak godina, kad se Branimir centar tek bio otvorio, baš i nije uspjela. U ono su vrijeme u podrumu Branimir Centra radili tajlandski restoran Opium i jedna posve grozna ali velika pizzeria i spaghetteria. Zatim se otvorila još veća belgijska pivnica, dok su se u prizemlju otvarale pretenciozne slastičarnice i pokoji ambiciozniji kafić. Sve je to brzo propalo. Sad bismo mogli vidjeti treba li multipleksu u centru grada sadržaj poput food halla.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.