Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Snoop Dogg objavljuje svoju prvu kuharicu From Crook To Cook

snoop-kuharica

Snoop Dogg ovoga mjeseca objavjulje svoju prvu kuharicu, sa savršenim naslovom From Crook To Cook. Potez ima logike jer su iza Snoopa dvije sezone odličnog kulinarskog showa Martha and Snoop’s Potluck Dinner  lani nominiranog za Emmyja.

Snoop će u kuharici s narodom podijeliti 50-tak recepata za fine dining jela poput jastoga thermidor ali i svakodnevnih kućnih favorita poput vafla ili junk fooda za trenutke neutažive gladi nakon pušenja marihuane (Snoop je u Americi napravio pristojan biznis sa servisom za dostavu prvoklasne trave na kućne adrese).

snoop-kuharica-stranice

Snoop tvrdi da svako jelo iz kuharice redovito kuha kod kuće, ali njegov izdavač Chronicle Books, naravno, više igra na Snoopov represki nego kuharski kredibilitet.

Snoop Dogg je početkom 90-tih bio jedan od ključnih likova gangsta rapa u Los Angelesu i odigrao je neke ključne uloge u ratu reperskih klanova s istočne i zapadne obale koji su završili ubojstvima Tupaca Shakura i Notorious B.I.G.-ja.

Snoop je i sam bio optužen i zatvoren za ubojstvo, optužba od koje je kasnije oslobođen. Danas su njegove suradnje nešto sigurnije, od legende televizijskog kuhanja Marthe Stewart (s kojom dijeli iskreno prijateljstvo i zatvorske anegdote iz perioda kad je Martha ležala zbog utaje poreza) do pop dive Katy Perry, a poslovni interesi jako široki, pa tako istodobno radi i kao trener juniorskog nogometnog kluba, redatelj pornića i TV voditelj. 

Snoop nije prvi reper koji potpisuje kuharicu. 2 Chainz je prije par godina napisao kratku kuharicu “MealTime, Kelis My Life on a Plate, Coolio potpisuje Cookin’ With Coolio, a Action Bronson ima jako praćeni web serijal Fuck, That’s Delicious

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.