Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Šibenski Pelegrini i Garden Brewery napravili su Pelegrini Saison, craft pivo koje ćete moći kušati samo u restoranu chefa Rudija Štefana

pelegrini-pivo-stefan

Šibenski restoran Pelegrini chefa Rudija Štefana udružio se s Garden Breweryjem na novom craft pivu Pelegrini Saison. Pelegrini, koji je ove godine dobio jednu Michelinovu zvjezdicu, već proizvodi nekoliko svojih etiketa vina s vinarijom Bibich, a suradnjom s Garden Breweryjem ulazi u segment craft piva. Pelegrini Saison moći će se kušati samo u restoranu.

pelegrini-saison

Pelegrini Saison je, kako je opisano u priopćenju koje je restoran jučer poslao medijima, “tradicionalni stil piva obogaćen s crvenim paprom, australskim bobicama crnog papra s Tasmanije, svježom korom lokalnih naranči, kardamomom i korijanderom iz poštenog uzgoja, a sve je fermentirano s kvascima iz Wallonije, francuskog govornog područja jugozapadne Belgije. Glavni pivar The Garden Brewery, Nick Calder-Scholes, zajedno s chefom i vlasnikom Pelegrinija, Rudijem Štefanom, kreirao je craft pivo koje je suho, kompleksne arome s notama začina i citrusa.”

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.