Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vjenceslav Madić Kishoni idućeg tjedna gostuje u splitskoj Basti

kishoni-basta

Gourmet Bar Basta otvoren početkom lipnja, zajedno sa superpopularnom Bokamorrom u čijoj se neposrednoj blizini nalazi, mogao bi postati začetnik žanrovskog klastera na splitskoj zapadnoj obali. I Basta i Bokamorra definiraju se kao pizzauranti, mjesta specijalizirana za gourmet pizze i craft koktele. Ovaj drugi dio definicija Gourmet Bar Basta ovog će tjedna pojačati gostovanjima barmena i miksologa.

Prvi tjedan od 06. do 10. srpnja nastupao je talentirani zagrebački barmen Dominik Bečvardi, koji se zagrebačkoj publici predstavio elegantnim koktelima u restoranu Barbieri’s za vrijeme chefa Andreja Barbierija, da bi kasnije prešao u Dubravkin put pa u Bastu, s redovnim angažmanima u jedinom pravom zagrebačkom speakeasyju Šupi.

Nakon Bečvardija bar preuzima jedan od doajena hrvatske barmenske scene Vjenceslav Madić Kishoni, koji će u Basta Gourmet Baru koktele raditi od 17. do 21. lipnja. Dio autorskih koktela koje će Bečvardi i Kishoni raditi u Basti ostat će u stalnoj ponudi kao njezini signature kokteli i kao pairing za pizze.

BASTA GOURMET BAR

Vjenceslav Madić Kishoni

17.07.-21.07. 2018.
20:00 – 00:00

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.