Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Nomin chef Rene Redzepi napravio je ljute dimljene kobasice od šljiva i dunja

noma-kobasice-voce

“Dugo samo radili na ovome i jako smo zadovoljni rezultatima”, napisao je Nomin chef Rene Redzepi jučer na svom Instagramu. Rezultat rada na koji je Nomin tim toliko ponosan, jen nova kategorija jela od voća koja imitiraju suhomesnate proizvode. Kobasice koje sliče na krvavice i jelo slično sušenom mesu napravljeni su od šljiva i dunja, sušenih, dimljenih, fermentiranih, kao što se radi i s mesom.

Noma 2.0 upravo je otvorila rezervacije za svoju sezonu povrća. Otkako su u veljači otvorili restoran na novoj lokaciji, u Nomi rade s tri fiksna sezonska menija.  Jedan je posvećen morskoj hrani, drugi divljači i šumskoj hrani a treći povrću.

Boiled artichoke

A post shared by Rene Redzepi (@reneredzepinoma) on

From the test kitchen: mushroom salad

A post shared by Rene Redzepi (@reneredzepinoma) on

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.