Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Aperitivo sutra lansira novu konceptualnu listu koktela posvećenu ženama u umjetnosti

aperitivo-umjetnice

Nakon uspješne Aperitivo Film Festival konceptualne karte koja je doživjela i regionalnu slavu, zagrebački Aperitivo Bar nastavlja povezivati druge grane umjetnosti sa umjetnošću kreiranja koktela.

Na njihovoj novoj karti koja svoju premijeru doživljava ovaj vikend, spajaju se velika umjetnička djela u kojima glavnu ulogu imaju žene s koktelima koje su kreirali inspirirani upravo tim djelima.

Replike ovih djela će vam doći na stol zakačene za čašu kako bi mogli proučavati oba remek djela istovremeno i probati povezati tekućinu u kojoj uživate sa povijesnim originalom.

Ono što na domaćoj sceni diže ljestvicu u osmišljavanju i prezentaciji koktel karte je definitivno nivo produkcije u izvedbi koktela, ali i popratnih video i foto materijala koji se pripremaju već nekoliko tjedana i čiju premijeru vidite upravo u ovom članku.

Nadamo se da će i drugi barovi ovoliko detaljno pristupiti svojim budućim kartama i na taj način približiti lokalnoj publici kompleksni rad koji stoji iza svakog craft koktela u kojem uživamo.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Aperitivo sutra lansira novu konceptualnu listu koktela posvećenu ženama u umjetnosti

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min