Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vrijeme je za ručanje na bazenu. Navis je osmislio pametni pool menu

iPhone kaže da se ovaj tjedan temperature neće spuštati ispod 33 stupnja. Što znaći da će se plaže i bazeni ubrzano puniti. Što opet znači da će sve više ljudi jesti na bazenima. Posluživanje hrane na bazenima i plažama posebna je kategorija ugostiteljskog posla. Uspješni bazenski catering podrazumijeva hranu koja je jednostavna, neformalna i osvježava, ali je istodobno supstancijalna: sunce i plivanje ipak izvlači puno energije.


Rovinjski Mulini Beach još je prije dvije godine svladao veći dio formule za dobru hranu na plaži.
Ondje su se u zgodno dizajniranim posudama posluživale salate, sendviči i mala jela, uz zaista veliki vina na čaše, po povoljnim cijenama za plažu najskupljeg istarskog hotela.


Opatijski Lido, bazenska ekspozitura Bevande, također se može pohvaliti dobrom ponudom vina, no hrana, vjerojatno zbog hiperprodukcije, nije baš pjevala. Navis, najljepši i najbolji opatijski veći hotel, za svoje je atraktivno sunčalište s bazenom razvio pametan meni koji se temelji na velikim salatama u koje stavljaju prave, debele škampe, pa na burgerima od tune i black angusa, uz nešto wrapova i bruschetta. Ovako koncipirani jelovnik zadovoljava skoro sve žanrove poželjne za ručak na bazenu: nedostaju tek svježe kamenice i jedna pasta.


Osim dobro složenog jelovnika, Navisova sunčaona s pogledom na Kvarner nudi i niz vrlo dobrih, pitoresknih koktela, koji se perfektno uklapaju u ugođaj dugog vrućeg ljeta na Jadranu.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.