Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Batak je preuzeo bavarski restoran Maximilian

Roštiljska franšiza Batak Grill Victus Grupe nastavlja se širiti. Početkom svibnja preuzeli su kobasičarsku gostionicu Maximilian na Radničkoj cesti preko puta Green Golda.  Takeover Maximiliana odvio se ekscentrično brzo. Na tom velikom paviljonu blizu japanskog restorana Tekka, još se nalaze oznake jako popularnog bavarskog lokala. U Maximilianu je u zadnjih nekoliko godina jelo vrlo mnogo ljudi; ondje se valjda hranila bar četvrtina Radničke, jedne od zagrebačkih ulica s najviše radnih mjesta. Sama hrana bila je, međutim, prosječna i dosadna. Lani smo o Maximilianu objavili vrlo neentuzijastičnu recenziju. Maximilian je svejedno predstavljao veliki korak naprijed u usporedbi s Vapianom, globalnim lancem loših talijanskih restorana koji se u prvoj polovici dvijetisućitih bio uselio u tu neobičnu zgradu u Radničkoj, i koji srećom nije dugo trajao. Meni Batka u Radničkoj sličan je drugim franšizama, te se bazira na mljevenoj govedini na žaru, uz nesto piletine . Hrana u drugim Batkovim franšizama vec dugo nije osobito uzbudljiva. Lokacija u Radničkoj možda je prilika za novi, ukusniji početak.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.