Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Sommelier Roko Bekavac nakon zatvaranja Paradigme preuzima vođenje Boškinca

Sommelier Roko Bekavac, jedan od ljudi koji su pokrenuli i vodili najambiciozniji splitski restoran svih vremena Paradigmu, od ove sezone pridružuje se timu restorana Boškinac na Pagu. Nakon zatvaranja Paradigme Bekavac je pregovarao s nekoliko restorana i hotela, među ostalim i sa šibenskim Pelegrinijem, ali se Boškinac, kako nam je rekao, za njega pokazao kao najpogodnija kombinacija dužnosti i ovlasti koje preuzima u restoranu, voditelja restorana i Head Sommeliera. Vlasnik Boris Šuljić, jedan od ideologa suvremenog paškog turizma koji jedini na obali uspješno spaja globalnu klupsku zabavu i autentični slow food, Boškinac je razvio u kultni jadranski restoran, koristeći fenomenalan prirodni ambijent, lokalnu hranu i vlastitu proizvodnju vina. Problem Boškinca, koji smo uočili prošle sezone kad smo posjetili restoran, bilo je vođenje restorana i posluga. Stoga je angažman profesionalca poput Roka Bekavca dobra poslovna odluka koja bi trebala omogućiti prezentaciju Boškinca koju taj restoran i zaslužuje. Boškinac ovoga ljeta otvara i novi bar na terasi hotela koji će osim koktela nuditi i zanimljivu listu pjenušaca i šampanjaca.

 

Foto: Roko Bekavac/FB

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

})