Baltazar Dingača Ernesta Tolja toči se na večeri koju kuha Daniel Boulud

Daniel Boulud jedan je od najslavnijih kuhara današnjice. Njegov njujorški restoran Daniel već desetljećima spada među vodeće svjetske haute cuisine restorane, a linija Bar Boulud uspješno spaja pojedine elemente vrhunske francuske građanske kuhinje (charchouterie, paštete, jela poput steak frites ili boeuf bourguignona) s opuštenijom atmosferom u lokalu.
Londonski Bar Boulud otvoren je prije nekoliko godina u podrumu ozbiljno raskošnog hotela Mandarin Oriental na Knightsbridgeu. Hrana je vrlo dobra do izvrsna, vinska lista više nego izvrsna, a sam je bar, predma vrlo velik , stalno pun. Večeras, u petak 15.srpnja, u Baru Boulud kuhat će osobno Daniel Boulud, što je priličan kuriozitet. Osim Pierrea Gagnairea, vrlo malo francuskih kuhara s tri Michelinove zvjezdice i dalje fizički kuha u svojim restoranima, a osobito ne u barovima s njihovim imenom.

Daniel Boulud i Baltazar Saints Hills Dingača u restoranu Bar Boulud u Londonu
Drugi je kuriozitet, i veliko priznanje hrvatskom vinarstvu, što će se na toj iznimnoj večeri u Mandarin Orientalu točiti Dingač Saints Hills Ernesta Tolja, i to iz dvanaestlitarskih boca, poznatih pod imenom Baltazar.
Vinarija Saints Hills proizvođač je jednog od najboljih hrvatskih crnih vina. Njeni plavci s Dingača mogu se uspoređivati kvalitetom (stilski su sasvim drukčiji), s Miloševim Stagnumima i Burinim Dingačima. Ernest Tolj doveo je u Hrvatsku legendarnog enologa i vinskog konzultanta Michela Rollanda, koji je velikim dijelom zaslužan za elegantno-esktraktni karakter Toljevih Dingača. Osim Dingača, koji dobivaju niz međunarodnih priznanja, vinarija Saints Hills proizvodi izvrstan rose St. Heels, solidan plavac Sv. Rocco i nekoliko zanimljivih bijelih vina.