Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

KORONA BENTO SoHo je uveo 10 novih sushi boxova za dostavu tijekom karantene

soho-kuhar

Hrvatska u četvrtak ide u karantenu. Na mjesec dana zatvorit će se svi restorani, barovi i kafići, zabranjeni su događaji koji okupljaju više ljudi, građanima se preporučuje da društvene kontakte smanje na minimu. Restorani u cijelom svijetu ubrzano pokušavaju naći način da prežive. Fine dining restorani rješenje pokušavaju naći u dostavi, a oni koji su koncipirani s naglaskom na dostavu pokušavaju pobijediti konkurenciju kreativnom ponudom:

soho-sushi

Nedavno otvoreni zagrebački sushi bar SoHo tako je uveo poseban meni za dostavu tijekom karantene, u kojemu je deset novih sushi boxova osmišljenih baš za ovo doba. Nazvani su jednostavno po brojevima, box 1, box 2 i tako dalje, najmanji ima šest nigirja a najveći 36 različitih formata sushija. Prodaju se po cijenama od 75 kuna za 12 makija s povrćem i tunom, do 200 kuna za mega box sa 36 sushija.

Uz boxove, iz SoHoa se mogu naručiti i njihovi normalni setovi, sushi za djecu, ramen, juhe i salate, sake, vino i specijalni čajevi koje rade sami. Sushi se može naručiti preko Wolta, Glova i Pauze.hr, na Woltu imaju 15 posto popusta na sushi, na Glovu 20 posto popusta.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.