
U Kiyomiju, vodećem zagrebačkom fusion restoranu, počinje drugo izdanje Sommelier’s Tablea, koncepta koji je lani izazvao golemi interes gostiju.
Sommelier’s Table su večeri posvećene vinima kakva hrvatska publika rijetko ima prilike probati u restoranima. Jesenski Sommelier’s Table održavat će se svakog četvrtka, od 18. rujna pa sve do 11. prosinca u terminu od 18:00 do 20:30 sati. Pod stručnim vodstvom sommeliera Marka Jurića i Tonija Arbunića, Kiyomi će predstaviti ukupno trinaest večera, posebno osmišljenih za vina velikih europskih regija. Uz Francusku, Italiju i Njemačku, na popisu su i večeri u kojima će se moći kušati vina iz Australije i Hrvatske kao i jedinstvene večera Special Night , te večere posvećene grower šampanjcima i biodinamičkim vinima.
Sommelier’s Table trenutno je najzanimljiviji vinski program u zagrebačkim restoranima. U iduća dva mjeseca u Kiyomiju će se uz izvrsnu hranu chefa Vida Nikolića točiti zaista jedinstvena vina poput Mianija, Donnafugatinog legendarnog passita Ben Rye, važnih burgundskih, bordoških i alzaških imena, velikih njemačkih rizlinga, Lopez de Herredie i drugih. Večere su degustacijske, s pairingom vina i hrane, a detalje o vinima i linkove na rezervacije možete pronaći službenoj stranici Kiyomi Sommelier’s Tablea.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.