Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Slavni talijanski chef Bobo Cerea 1. lipnja predstavlja degustacijski meni porečkog restorana Miramare by Fratelli Cerea 

Bobo Cerea suvlasnik je čuvenog talijanskog restorana Da Vittorio smještenog blizu Bergama. Da Vittorio već petnaestak  godina ima tri Michelinove zvjezdice. Bobo i Enrico Cerea lani su na otočiću Sv. Nikola otvorili restoran Miramare by Fratelli Cerea, u sklopu Valamarova five star hotela Miramare.

Miramare by Fratelli Cerea već je lani u debitantskoj sezoni fascinirao istarsku restoransku publiku. Ovogodišnja verzija Miramarea bitno je pretencioznija i kompleksnija od lanjske.

Prije dva tjedna probali smo više jela s novog Miramareova menija, od kojih neka spadaju među najbolje paste u krugu od barem tisuću kilometara od Zagreba, poput genijalnih cappellina s kavijarom i rajčicom ili pacchera s hlapom.

Čuveni Bobo Cerea u subotu 1. lipnja osobno će predstaviti novi degustacijski meni porečkog Miramarea. Riječ je sasvim sigurno o jednom od većih gastronomskih spektakala ove sezone u cijeloj Istri.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.