Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PREPORUČUJEMO Häagen-Dazs Macaron s potpisom slavnog francuskog slastičara Pierrea Herméa najfiniji je sladoled u hladnjacima hrvatskih supermarketa

Pierre Hermé jedan je od najvećih i najpoznatijih francuskih slastičara, koji je na macaronima napravio poslovno carstvo. A macaroni su, kao što znamo, uvjerljivo najpopularnija francuska slastica. Iako su deserti s njegovim potpisom u Francuskoj prilično dostupni, Hermé je sinonim za vrhunsko, luksuzno slastičarstvo i uživa veliki respekt struke.

Rijetko se događa da slastičari tog kalibra ulaze u kolaboracije s brendovima koji se prodaju u supermarketima. Ali Pierre Hermé je, eto, odlučio surađivati s Häagen-Dazsom. Ako već želite ući u masovnu distribuciju a ne kompromitirati se, Häagen-Dazs je očigledan izbor, kao jedna  od najboljih i najozbiljnijih firmi kad je riječ o masovno dostupnim sladoledima. Herméova suradnja s Häagen-Dazsom uspjela je fenomenalno.

Sladoled inspiriran Herméovim macaronima od borovnice sigurno je najbolji Häagen-Dazsov sladoled dostupan u našim supermarketima. Nema ih doduše puno, ali razlika je zaista velika. Pierre Hermé Vanilla&Blueberry Macaron, najnoviji okus proizišao iz ove kolaboracije, puno je kremastiji, ukusniji i elegantniji od drugih. 

Tekstura mu je svilenkasta, ima fini okus prave vanilije, swirl od borovnice je izrazito voćan, svjež i intenzivan gotovo kao da je napravljen od pravih šumskih borovnica, a komadići macarona sladoledu daju nužnu notu frivolnosti i kolorita po kojem su macaroni poznati. Herméov sladoled našli smo u kvartovskom Konzumu na akciji, po cijeni od 4,99 eura za 420 mililitara.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.