Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

OSVETA Grčki navijači zatrpavaju TripAdvisor groznim recenzijama dubrovačkog restorana Edina Džeke 

Edin Džeko, reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač turskog Fenerbahçea, na prošlotjednoj utakmici četvrtfinala Konferencijske lige sukobio s navijačima grčkog Olympiakosa. Grčko-turske utakmice uvijek su visoko rizične, a Džeko je dodatno povisio tenzije pokazujući grčkim navijačima tursku zastavu na dresu Fenera.

Grčki navijači smislili su kreativnu osvetu Edinu Džeki. Džeko je vlasnik dubraovačkog restorana Ezza od 2021. Ezza je luksuzni steakhouse u prostoru bivšeg dubrovačkog Takenoka. Ezza u ponudi ima nekoliko prosječnih jela od govedine, i niz solidnih umaka i predjela. Osim lijepog uređenja i profesionalnih konobara, Ezza nije previše obogatila dubrovakčku gastronomsku scenu. Međutim, Ezza je trenutno pod napadom grčkih navijača koji su organizirali niz negativnih recenzija na TripAdvisoru kako bi srušili rejting i ugled restorana iz osvete njegovom vlasniku.

Ezza slavnog centarfora Edina Džeke steakhouse je s genijalnim makedonskim konobarima, lijepim ugođajem i prosječnom govedinom

Na TripAdvisoru se još uvijek mogu pronaći “recenzije” u kojima piše da je “Dž2eko grozan vlasnik” i da je fašist i rasist prema određenim skupinama ljudi”. Čini se kako su se mobilizirali i turski navijači koji su pokrenuli vlastitu kampanju pozitivnih recenzija Ezze. TripAdvisor inače ima sistem za hvatanje i brisanje lažnih recenzija prije nego što dođu na stranicu. Prema zadnjim procjenama, četiri posto svih recenzija na stranici je lažno i nemaju nikakvu svrhu. Ipak, čini se da je proces u ovom slučaju zakazao.

Usput rečeno, Ezza na TripAdvisoru ima prosječnu ocjenu od 5,0 što je čini drugim najbolje ocjenjenim restoranom u cijelom Dubrovniku. Sama ta činjenica bi trebala biti dovoljna kako se na TripAdvisor recenzije ne treba previše obazirati. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.