Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Kroštula zatvorila dvije pekarnice u Zadru, previše se šire da bi se fokusirali na njih

Kroštula Karla Vulina 1. travnja je zatvorila svoje dvije poznate pekarnice u Zadru. Na Instagramu, gdje su najavili zatvaranje, objasnili su da je razlog zatvaranja njihova trenutna ekspanzija. “Novi izazovi i prilike koje su nam se dogodile traže od nas da i ovo malo fokusa što nam je ostalo usmjerimo u drugom pravcu,” napisali su u objavi.

Vulin je s partnerima u centru Zagreba otvorio zagrebački Boogie Lab koji je odmah postao jedan od najvrućih zagrebačkih bistroa, uskoro otvaranju drugi u Arena Centru, Kroštula stalno širi proizvodnju, a nedavno su najavili i širenje posla u New York. Dvije Kroštuline pekarnice u Zadru ostale su kakve su bile kad su se otvorile. “Budući da ne možemo unaprijediti kroštule onako kako bismo željeli i vratiti im stari sjaj, teška srca odlučili smo da ovu epizodu privodim o kraju,” poručuju iz Kroštule. Kroštula je osnovana u Pakoštanama i Zadar joj je 20 godina bio baza, zato je zatvaranje zadarskih pekarnica znakovit signal o njenoj o budućnosti i planovima Karla Vulina.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.