Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

USKRS NA KULTU Šunka u kruhu chefa Nenada Komesa slasno je rješenje za uskrsni doručak

Danas većina ljudi u Hrvatskoj ne jede meso. Što ne znači da je danas deplasirano pisati o šunkama. Kuhane šunke neizostavni su element uskrsnog gastronomskog rituala, bilo da je riječ o večeri na Veliku subotu, o uskrsnom doručku ili o predjelu za uskrsni ručak.

A šunka u kruhu plemenitija je verzija uobičajene blagdanske šunke. Kako većina Hrvata ne peče kruh kod kuće, tako se šunka u kruhu nažalost relativno rijetko poslužuje i za najsvečanije blagdane.

Stoga je lanac delikatesnih mesnica The Meat povukao sjajan potez lansiranjem šunke u kruhu za ovaj Uskrs. Šunka dolazi iz The Meatove proizvodnje, iz slavonskog uzgoja, nije premasna ali je sočna, nije preslana i optimalno je zadimljena. Krušno tijesto u kojem je pečena čini šunku još bogatijom i ukusnijom.

Iza The Meatove šunke u kruhu stoji chef Nenad Komes, glavni ideolog ovih butiknih mesnica koje prodaju iskkjučivo domaće meso. Komesova šunka u kruhu slasno je rješenje za uskrsne blagdane.

Ovaj sadržaj produciran je su suradnji s brendom The Meat

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.