Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Novi James Bond na Dugom je otoku snimio reklamu za Armani. Pogledajte video

Aaron Taylor Johnson osobno to još ne želi potvrditi, ali vodeći američki mediji tvrde da će upravo on  naslijediti Daniela Craiga u franšizi o Jamesu Bondu. Pozivaju se pritom na izvore iz casting agencija koje traže novog Bonda i izvore u produkciji koji kažu da mu je uloga već formalno ponuđena.

Aaron Taylor Johnson, solidan i ambiciozan glumac, publici je poznat iz filmova Kraven the Hunter, Bullet Train i The King’s Man, ali mediji puno više prostora posvećuju njegovom braku s 24 godine starijom suprugom Sam Taylor Johnson. Aaron Taylor Johnson prošlog je ljeta s obitelji boravio u Villi Nai na Dugom otoku, jer se upravo tamo, u parku prirode Telašćica snimala nova reklama za Armanijev parfem Aqua di Gio.

Iako je većina kadrova fokusirana na Aaronov besprijekorni torzo, atmosfera i detalji odlično su prikazali jedinstvenu atmosferu ljeta u mediteranskoj divljini po kojoj je poznat Dugi otok Villa Nai jedini je zaista luksuzni hotel na području od Zadra do Šibenika uključujući otoke, i jedan od vrlo rijetkih hrvatskih primjera luksuza potpuno uklopljenog u lokalnu prirodu. Pogledajte kako Dugi otok izgleda u viziji kuće Armani. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.