Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

TRANSFERI Bruno Vokal se vratio u dubrovački 360 na mjesto head chefa. Marijo Curić promaknut je na poziciju executive chefa

Jedan od dva najbolja dubrovačka restorana dobio je veliko pojačanje u kuhinji. Bruno Vokal, koji je nekoliko godina uspješno vodio kuhinju zagrebačkog Noela, vratio se u dubrovački 360 jedini restoran u gradu s Michelinovom zvjezdicom.

Vokal će preuzeti ulogu head chefa kako je objavljeno na njihovom Instagram profilu, dok će Marijo Curić preuzeti ulogu executive chefa. Vokal je već radio u 360 prije nekoliko godina kao sous chef, a do jeseni prošle godine izbacivao je neke od najboljih autorskih degustacijskih jelovnika na zagrebačkoj sceni u Noelu.

U Noelu Vokal je došao na korak do samorealizacije s velikim jelovnicima koji su pretendirali na više Michelinovih zvjezdica. 360 su dosad karakterizirali hedonistička kuhinja koja se sve više okreće lokalnim sastojcima s elegantnim francuskim tehnikama. Pojačanje sa chefom Vokalom, jednim od kreativnijih i tehnički potkovanijih hrvatskih chefova, svakako će biti zanimjivo pratiti u sezoni koja dolazi. 360 se otvara 28. ožujka.

Foto/Instagram @360dubrovnik

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.