Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

SKOKO SE VRAĆA NA GLOBALNU TV 24Kitchen od 21. ožujka emitira serijal Motor, loza, kuhača pod nazivom A Bike, Some Wine and a Cook

Najpopularniji hrvatski TV chef vraća se na internacionalnu televizijsku scenu. David Skoko, pet i pol godina posLije Starih gušta, nove kužine, ponovno nastupa na 24Kitchen. U svojoj proljetnoj shemi 24Kitchen 21. ožujka počinje emitirati Skokin putopisni gastronomski serijal Motor, loza, kuhača Serijal je snimljen za HTV.

Na Hrvatskoj se televiziji počeo emitirati lanjske jeseni, uz sasvim solidnu gledanost. U Motoru, lozi, kuhači David Skoko vozi se hrvatskim vinogorjima, posjećuje dobre ili manje dobre vinarije koje vode obitelji, druži se s njihovim vlasnicima i kuha jela koja korespondiraju s lokalnom gastronomskon kulturom i lokalnim vinima.

Budući da je David Skoko najtelevizičniji kuhar u povijesti svih hrvatskih televizija, Motor, loza kuhača doima se privlačno i lako gledljivo unatoč voditeljevom nepoznavanju vina. Motor, loza i kuhača dovoljno je topla, živopisna i privlačna emisija da bi na 24Kitchen mogla efikasno promovirati hrvatski turizam. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.