Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

EKSKLUZIVNO IZ NOELA Elvis Kajtazović vlasnik Tvornice zdrave hrane i partneri, stvarni su novi suvlasnici Michelinova Noela

Prije više od mjesec dan Kult Plave Kamenice i drugi gastro mediji objavili su da chef Mario Mandarić postaje novi suvlasnik Noela, jedinog zagrebačkog Michelinova restorana.

U stvarnosti Mario Mandarić bio je uglavnom maneken zagrebačkih poduzetnika sa snažnim financijskim zaleđem. Riječ je o Elvisu Kajtazoviću, osnivaču je brenda Tvornica zdrave hrane. Kao suvlasnici su upisani i Tomislav Marković i Dominik Milolož, također povezan s Tvornicom zdrave hrane.
Luka Peranić. jedan od stalnih restoranskih recenzenata Kulta Plave Kamenice, jutros je kontaktirao gospodu iz Tvornice zdrave hrane.
Vlasnici Tvornice zdrave hrane eksplicitno su potvrdili da su se povezali sa Noelom.
Evo njihovog doslovnog odgovora na naše pitanje
“Možemo potvrditi suradnju na strateškoj razini, koja je nastala kao rezultat zajedničke težnje da Noel još više približimo standardima održivog poslovanja i zero waste koncepta koji Tvornica zdrave hrane promovira od početka svog postojanja. Operativno, Noel ostaje u sigurnim rukama gospodina Mandarića i gospodina Juga.”
Moramo priznati da nam je teško zamisliti kako vlasnici lanca zdrave hrane strateški upravljaju restoranom visoke kuhinje.
Vrijeme će pokazati je li naša skepsa. Za Noel je, naravno, najvažnije da zadrži Michelinovu zvjezdicu. Ako Noel zadrži zvjezdicu, njegovi novi suvlasnici iz Tvornice zdrave hrane mogu biti mirni do idućeg proljeća.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.