Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

ODLAZE U POVIJEST Stari piloti posebnom se edicijom Old Pilot’s votke opraštaju od MiG 21 aviona

S dolaskom francuskih Rafalea MiG 21 avioni u hrvatskoj odlaze u povijest. MiGovi su obilježili Domovinski rat i školovali nekoliko generacija pilota. Na neki će ih način ispratiti vjerojatno svaki hrvatski građanin, ali posebnu počast ovih su im dana odala dvojica starih pilota.  

Hrvoja Bušića i Tomislava Anadolc, osnivače zagrebačke destilerije Duh u boci koja proizvodi najbolji hrvatski gin Old Pilot’s i votku pod istim imenom (uskoro bi trebao izići i njihov prvi whisky) osim kotlova za destilaciju spaja strast prema letenju. Uostalom, upoznali su se vojnoj zrakoplovnoj bazi. Jedan je karijeru nastavio u IT-ju, drugi kao instruktor profesionalnim pilotima. Stoga je jedino logično da su kao dva vječna pilota odlazak mitskih MiGova u povijest obilježili posebnom edicijom od 500 boca Old Pilot’s MIG21 votke.

Riječ je o izuzetno čistoj, svilenkastoj votki filtriranoj kroz platinu koja teksturom, čistoćom i okusom spada u višu svjetsku klasu. U Old Pilot’s MiG 21 ediciji votka dolazi u bocama zapečaćenima crnim voskom i zastavicom koju morate skinuti da biste otčepili bocu, a poslije je možete koristiti kao tag za prtljagu.

“Ovom edicijom pozivamo vas na putovanje kroz povijest zrakoplovstva. Ona je posveta legendarnim MiG 21 avionima, dijelu hrvatskih zračnih snaga. Dok se MiG 21 priprema za dostojanstveno povlačenje iz službe, mi ovim ekskluzivnim izdanjem slavimo njegovo bogato naslijeđe,” piše Duh u boci u najavi MiG 21 votke, “Pridružite nam se u odavanju počasti naslijeđu MiGa 21, simbola zrakoplovne izvrsnosti i hrvatskog ponosa. Sa svakom bocom odajemo počast hrabrim pilotima i osoblju koje je nam služilo u ovim ikonografskim avionima.”  MiG 21 votke koštaju 49,99 eura i mogu se kupiti na web shopu Old Pilot’sa. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.