Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Boogie Lab se širi u New York u partnerstvu s vlasnicima njujorškog Delmonica

Boogie Lab, pekarnica, bar i bistro otvoren lanjskog proljeća u zagrebačkom Parku Kneževa, jedan je od najuspješnijih ugostiteljstkih projekata otvorenih u Zagrebu zadnjih godina. Od prvoga dana rada Boogie Lab se doslovno ne prazni. Njegovi osnivači Mladen Vidović i Karlo Vulin u priopćenju su najavili da sada šire posao – u New York.

Osnovali su zajedničku tvrtku s Denisom Turčinovićem i Josephom Liculom vlasnicima amblematskog njujorškog restorana Delmonico koji u New Yorku vode desetak restorana i barova. Zagrebački Boogie Lab i pakoštanska Kroštula, koje povezuje suvlasnik Boogie Laba Karlo Vulin, trenutno zapošljavaju 150 ljudi i traže nove radnike. 

U New Yorku trenutno pripremaju otvorenje prvog od planirana tri lokala, dodaju da su ugovorili prodaju svojih smrznutih proizvoda s nekoliko američkih distributera i da su prvi kontejneri već otišli iz Hrvatske. Vulin i Vidović imaju sve osobine potrebne da od Boogie Laba u Hrvatskoj naprave ozbiljan biznis. Prostora za poboljšanje sa širenje posla je sve više. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.