Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

BIZARNO OBJAŠNJENJE PIZZA HUTA Netko je na Googleu objavio lažne podatke o našem otvaranju u Zagrebu, sve istražujemo 

Dolazak Pizza Huta u Hrvatsku obilježio je rašomon. Američki lanac najavio je da će se otvoriti na dvije lokacije u Zagrebu. Na Google Maps uskoro su označene dvije lokacije, u Bolničkoj ulici na Stenjevcu i u Nehajskoj u Zagrebu. Svi mediji prenijeli su informaciju. Nakon toga, mediji su objavili da su oba Pizza Huta otvorena.

Prvoga dana, nekoliko je blogera i lifestyle portala objavilo i video reportaže iz restorana. Međutim, tri dana kasnije, hrvatski gastro blog Eat Out Zagreb objavio je da su, kad su otišli recenzirati Pizza Hut u Bolničkoj ulici, naišli na zatvorena vrata i neobičan natpis koji nije objašnjavao ništa. Kad su upitali upravu Pizza Huta što se događa, ponovno su dobili posve netransparentan odgovor koji ne objašnjava naglo zatvaranje nakon otvorenja. 

Danas smo nazvali Pizza Hut u Bolničkoj, za koji na Googleu piše da se otvara u 11 sati. Gospođa koja nam je javila rekla je da Pizza Hut uopće još nije otvoren i da je u fazi priprema i edukacija.

“Privatna osoba u naše je ime neovlašteno objavila podatke na Googleu iz kojih izgleda da smo već otvoreni iako nismo,” rekla je, “Ne znamo tko je to učinio ni zašto, istražujemo što se dogodilo. Ispričavamo se svima zbog ovog nesporazuma, molimo sve da za točne informacije o otvorenju prate naše društvene mreže.” Ni odgovor koji smo danas dobili nije potpuno jasan, jer ako Pizza Hut nije službeno otvoren, nije jasno kako je normalno radio prva tri dana, je li bila riječ o probnom otvorenju, cold openu ili nečem sličnom? Ili je Pizza Hut zbog nekog razloga bio prisiljen naglo zatvoriti lokal i ne želi objasniti što se dogodilo?. Ako jedan od najjačih svjetskih fast food lanaca nije sposoban organizirati uredno otvorenje dva lokala u Hrvatskoj, pitanje je što kupci mogu očekivati u budućnosti.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.