Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Mario Mandarić ovih dana postaje jedan od suvlasnika Noela?

noel-imhotep-video

“Točno je da Marija Mandarića nastojimo uključiti u našu poslovnu strukturu. Htjeli bismo ga vezati kako nam se ne bi dogodilo da nam chef naprosto jednog dana ode usred važnih radnih procesa, kao u slučaju Brune Vokala. Utoliko s Mandarićem razgovaramo o partnerskom statusu, ali nismo još ništa potpisali,” rekao nam je u ponedjeljak navečer Ivan Jug.

Juga smo kontaktirali kako bismo ga zamolili da prokomentira informaciju da chef Mandarić, koji je došao u Noel prije nekoliko mjeseci, postaje jedan od suvlasnika jedinog zagrebačkog Michelinovog restorana. Gospodin Jug stavio je pregovore o Mandarićevu partnerskom statusu u kontekst širenja Noelovih poslovnih aktivnosti.

Jug kaže da Noel za desetak dana otvara novu pekarnicu u Masarykovoj, i da bi do proljeća trebali proraditi Noelovi burger barovi. Uz to, početkom ljeta Noel na Europskom trgu planira otvoriti pizzeriu s vinskim barom i opsežnom listom koktela. Noel su 2016. godine osnovali sommelier Ivan Jug, chef Goran Kočiš i financijaš Jurica Novak. Gospodin Kočiš napustio je Noel poslije zagrebačkog potresa, da bi ga zamijenio Bruno Vokal. Mandarićev eventualni ulazak u vlasničku strukturu planiraju podržati pojedini domaći investitori.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.