Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U četvrtak 22. veljače u Zadru će se održati novi Atrox Edition, jedinstveni događaj za profesionalce iz vinske i gastronomske industrije

atrox-g

Boris Dešpoja, vlasnik distributerske kuće Atrox, lani je na Atrox Editionu u Zadru uspio okupiti veoma mnogo vinara, chefova, restoratera i hotelijera. Atrox Edition primarno je B2B događaj. Atrox Edition ne teži rušenju rekorda u broju posjetitelja nego želi funkcionirati kao neizostavni komunikacijski kanal između važnih igrača u profesionalnoj zajednici.

Ovogodišnji Atrox Edition održat će se 22. veljače u raskošnom, moderniziranom povijesnom prostoru Providurove palača u centru Zadra. Prvi nacrt liste sudionika koji su potvrdili dolazak na Atrox Edition prilično je autoritativan: Clai, Coronica, Kabola, Enjingi, Gracin, Korta Katarina, Bruno Paillard, Capanelle, Nino Franco, Louis Moreau… Lista će se popunjavati u idućih par tjedana.

Osim uglednih domaćih i europskih vinara, na na novom Atrox Editionu sudjelovat će i Luxardo, originalni proizvođač zadarskog Maraschina koji se 1945. morao preseliti u Italiju. Dolazak su potvrdili i predstavnici Matusalema, velikog proizvođača ruma iz Dominikanske Republike. Osim izložbe vinankoja traje od 14 do 20 sati, Atrox Edition ove će veljače obuhvatiti nekoliko posebnih gastronomskih događaja i vinskih masterclassova, o čemu ćemo izvijestiti u narednim danima. Hrvatska je prepuna vinskih sajmova.

Ali sasvim je malo vinskih manifestacija posvećenih baš profesionalcima s vinske, gastronomske i hotelijerske scene. Utoliko je Atrox Edition jedan od događaja koje pripadnici profesonalne zajednice nipošto ne bi smjeli propustiti. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.