Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Nova izložba velikih svjetskih vina VAPT održat će se 1. ožujka u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn

vapt-dusper-kusen

Acrobat Dina Kušena i Vinotrade obitelji Dusper ovih su dana objavili datum održavanja i sadržaj novog VAPT-a, najspektakularnije vinske izložbe u Hrvatskoj. VAPT je akronim za Vinotrade Acrobat portfolio tasting.

Prošli je VAPT održan prije dvije godine u opatijskom hotelu Ambasador, a prva Acrobatova izložba svjetskih vina organizirana je u zagrebačkom Hilton Garden Innu par dana prije službenog početka pandemije. Na opatijskom VAPT-u okupilo se veoma mnogo uglednih svjetskih vinara, a posjetitelje festivala osobito su impresionirale radionice Roederer Cristala i Vega Sicilije koje su kvalitativno zaista značajno pridonijele razumijevanju svijeta posebnih šampanjaca i klasičnih španjolskih crnih vina.

Na novom izdanju VAPT-a sudjelovat će osamdesetak izlagača iz najrelevantnijih svjetskih vinskih zemalja, uključujući šampanjerije Lasalle, Phillipponat , Billecart Salmon i Roederer. U Zagrebu će, nadalje, izlagati Gaja, Domaine Olivier Leflaive, Jacques Prieur, Joseph Drouhin, Lopez de Herredia, Torres, Frescobaldi, Biondi Santi, Jermann i mnoge druge institucije globalne vinske industrije.

VAPT je posve nezaobilazan događaj za sve vinske profesionalce, ali i za širu publiku koja se želi upoznati s nizom najvrjednijih svjetskih vina. Idući ćemo tjedan objaviti detaljni raspored događaja na zagrebačkom VAPT-u kao i popis svih izlagača.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.