Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Hrvatski sommelier klub  najavljuje tečajeve prve i druge razine. Bilo bi dobro da se počnu prijavljivati  i chefovi

Hrvatski sommelier klub, najstarija domaća institucija za promicanje znanja o vinu, u veljači, ožujku i travnju organizira niz tečajeva prve i druge razine.

Tečajevi će se održavati hibridno: teroetski dio on line, a praktični dio koji uključuje degustacije s organolpetičkom analizom i vještine posluživanja, odvijat će se uživo, on site i u hotelima.

Veljača

Sommelierski tečajevi prve razine u veljači održavaju se u Zagebu u hotelu International i u Novigradu u hotelu Maestral, i to u sljedećim terminima.

On line od 5. – 7. veljače

On site: od 9. – 11. veljače

Ožujak

U ožujku se sommelierski  tečajevi prve razine održavaju u Zadru u Falkensteiner Iaderi i u Splitu u Ambasadoru, u sljedećim terminima:

Zadar

On line 4. – 6. ožujka

On site 8. – 10. ožujka

Split

On line:4-6.ožujka

On site:15-17.ožujka

Travanj

Sommelierski tečaj druge razine održat će se u travnju u zagrebačkim hotelima Internatonal i Sheraton. Evo rasporeda predavanja

Zagreb

Prvi tjedan

On line 8.  – 10. travnja

On site 12. – 14.travnja (International)

Drugi tjedan

On line 15. – 17. travnja

On site 19. -21. travnja (Sheraton)

Hrvatski sommelier klub moli sve zainteresirane da  prijave pošalju na info@sommelier.hr ili da nazovu 052 222385

Moramo dodati kako bi bilo jako dobro da se na sommelierske tečajeve počnu masovnije  prijavljivati i chefovi. Zapanjujuće je koliko većina hrvatskih chefova zapravo ne poznaje vino i to na svim razinama, od povijesti vinarstva, preko poznavanja važnih svjetskih i hrvatskih  vinograda i vinarija do razumijevanja tehnologije proizvodnje vina i osnova wine pairinga. Budući da je vino esencijalni dio gastronomije, krajnje je vrijeme da i kuhari počnu učiti o vinu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.