Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Stiže veganska Nutella, Ferrero ju je već zaštitio  kao novi brend

nutella-g

Grupa Ferrero u talijanskoj je agenciji za zaštitu intelektualnog vlasništva zaštitila proizvod Veganska Nutella, originalno Nutella Plant Based. Registracija je dovršena početkom studenog. 

S novom recepturom u kojoj nema kravljeg mlijeka, Nutella će značajno proširiti publiku i obuhvatiti potrošačke skupine s prehrambenim restrikcijama. Ferrero zasad ne otrkiva je li veganska Nutella pitanje bliske budućnosti ili će kupci na nju morati pričekati. Oglasili su se samo šturim priopćenjem.

“U Ferreru stalno nastojimo istraživati mogućnosti koje otvaraju nove prehrambene sklonosti kako bismo uspješno odgovorili na zahtjeve i očekivanja naših kupaca,” objavili su na lokalnom pijemontskom portalu La Voce di Alba, “Zaštita i registracija brenda ne znače automatski da lansiramo novi proizvod.”  Prema dokumentaciji koju citiraju talijanski mediji, etiketa veganske Nutelle zadržat će poznati minimalistički dizajn s crnim početnim slovom n u nazivu Nutella, a vegansku verziju od klasične će razlikovati samo zelena crta na etiketi i nešto uža teglica.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

})