Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NOVO PRIZNANJE ZA VILLU NAI Najljepši dalmatinski hotel dobio je Big SEE-jevu nagradu za arhitekturu i dizajn interijera kao iskustvo

nai-g

Villa Nai 3,3 na Dugom otoku koju je projektirao arhitekt Nikola Bašić, sasvim je sigurno najspektakularniji mali hotel u Dalmaciji i na cijeloj hrvatskoj obali, o čemu uostalom svjedoči više važnih međunarodnih priznanja, poput lipanjske nagrade uglednog francuskog magazina Hotels and Lodge za najljepši izolirani resort na svijetu za 2023. godinu.

A početkom rujna Nives i Goran Morović, vlasnici Ville Nai, obaviješteni su da je njihov hotel ušao u Phaidonovu monografiju Design, posvećenu najbolje uređenim svjetskim hotelima. Monografiju izdaje organizacija Leading Hotels of the World.

Najnovija nagrada za Villu Nai stigla je ovih dana iz Ljubljane. Platforma Big SEE, sa sjedištem u glavnom gradu Slovenije, koja potiče kretivnost i izvrsnost u 21 zemlji jugoistočne Europe i dodjeljuje nagrade za dizajn u turizmu, ovih je dana objavila da je Villa Nai osvojila godišnju nagradu u kategoriji Arhitektura i dizajn interijera kao iskustvo.

Riječ je o novom međunarodnom uspjehu resorta koji radi tek nekoliko godina, ali se već prometnuo u jedan od najnagrađivanijih hrvatskih hotela. Usput govoreći, ovih dana u u maslinicima Ville Nai počinje berba. Gosti Ville Nai imaju jedinstvenu priliku sudjelovati u branju maslina od kojih se proizvode ulja Nai 3,3. Certificirana ekološka ulja Nai 3,3 dosad su osvojila više od deset zlatnih medalja na relevantnim internacionalnim ocjenjivanjima maslinovih ulja. U povodu berbe maslina na Dugom Otoku, chef Ville Nai, francuski gastronomski veteran Yann Berger, priprema posebni jelovnik posvećen mladom ulju.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.