Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

EKSKLUZIVNO Noel otvara burger bar u centru Zagreba

Ana Roš (dvije Michelinove zvjezdice) u Ljubljani drži bistro Ana in Slon. Carles Abellan, jedan od najvažnijih suradnika Ferrana Adrie iz slavnih dana El Bullija, godinama je u Barceloni vodio tapas bar 24 pred kojim su se stvararali dugi redovi.

Dabis Muñoz, jedan od najboljih chefova na svijetu u siječnju je otvorio StreetXO bar u jednoj madridskoj robnoj kući. Veliki Heinz Beck, u čijoj smo Pergoli (tri zvjezdice) večerali pretprošli tjedan, još je prije šest godina otvorio više restorana po shopping centrima i aerodromima. Sličnih je primjera veoma mnogo.

Suvremeni poslovni modeli restoranske industrije nalažu fine dining restoranima, koji su nužno opterećeni visokom troškovima, da svoj prepoznatljivi brend investiraju u jednostavnije lokale. Pa tako i Michelinov Noel uskoro pokreće burger bar. Burger by Noel otvorit će se u centru Zagreba, na Iblerovom trgu 6. Noelov suvlasnik i sommelier Ivan Jug očekuje da će Burger by Noel proraditi do početka studenog. Recepture za hamburgere izradio je Noelov glavni chef Bruno Vokal, dok će se peciva peći u Noelovoj pekarnici Noel Bread & Deli, jednoj od najboljih u Hrvatskoj.  Osim burger bara Noel u Zagrebu planira otvoriti još jednu pekarnicu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.