Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Špinov Istarski ovčji sir trijumfirao je na prestižnom britanskom natjecanju International Cheese and Dairy Awards

Agrolagunina sirana Špin jedna je od najboljih i najnagrađivanijih u Hrvatskoj. Špinovi sirevi, od bazičnih kravljih verzija, preko sireva odležanih u teranu, do Gran Istriana i  Istarskog  ovčjeg sira, dosad su prikupili barem stotinjak medalja na najvažnijim svjetskim sirarskim smotrama.

Špinova šampionska tradicija nastavila se i ovog ljeta. Špinov Istarski ovčji sir upravo je obranio lanjsku zlatnu medalju s britanskog natecanja International Cheese and Dairy Awards. Uz zlatnu medalju, Špinov Istarski ovčji sir osvojio je trofej za najbolji sir u svojoj kategoriji. International Cheese and Dairy Awards natjecanje je koje se održava dulje od 100 godina, i na kojem sudjeluje više od 5500 uzoraka sireva iz cijelog svijeta. Ovogodišnje, kao i mnoge prethodne Špinove nagrade, nikoga ne trebaju čuditi.

Premda je riječ o masovnoj proizvodnji, Špinova radna procedura uglavnom je zanatska i tehnički besprijekorna. A Špinovi sirevi, osim što su izvrsni, predstavljaju jako dobru vrijednost za novac. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.