Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Slipknot nisu sigurni da će opet na europsku turneju. ‘Hrana je užasna’

slipknot

Veliki američki nu-metal bend Slipknot trenutno ne razmišlja o europskoj turneji. Razlog nisu druge obveze ni loš prijem, naprotiv, nego hrana. Slipknotov frontmen Corey Taylor u intervjuu za Rock Antenne rekao je da mu je hrana koju je probao u Europi na zadnjoj turneji bila grozna.

Na pitanje koliko još misli svirati, Taylor je odgovorio: “Sve dok mogu fizički izdržati i sve dok ima ljudi koji nas žele vidjeti, nastavit ću. Kad kvaliteta počne padati, vrijeme da kažem dosta. O tome sam već razmišljao, predamnom je možda još pet godina ovakvih turneja. Trudim se brinuti o sebi, vježbam. Ali putovanje ovamo (u Europu) je iscrpljujuće: hrana je užasna, pa je teško brinuti se o sebi. Ali dokle god mogu držati tempo, želim nastaviti ovako.”

Na zadnjoj europskoj turniji Slipknot su bili 2020, počela je u Dublinu završila u Helsinkiju, ali dosta je koncerata bilo otkazano zbog covida. U međuvremenu, sviraju na festivalima i eventima u Europi. Komentar Coreya Taylora o europskoj hrani stigao je svega nekoliko dana nakon što je brazilski predsjednik Luiz Inácio Lula da Silva izjavio da se na sastancima s francuskim predsjednikom Macronom i talijanskim predsjednikom Mattarellom nije baš najeo, jer su “porcije nikakve” a ni kuhanje nije bilo bogznašto.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.