Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Ana Roš ipak ne otvara restoran u Petram Resortu  u Savudriji? Njena glasnogovornica danas nam nije ni potvrdila ni demantirala tu vijest

petram

“Ne mogu vam dati nikakve konkretnije informacije o vašem upitu. Zbog svih koji sudjeluju u ovoj priči, u ovom trenutku ne možemo reći ništa konkretno. Čim bude moguće, obavijestit ćemo javnost o konkretnim podacima,” napisala nam je danas popodne Manca Istenič, glasnogovornica Hiše Franko, najboljeg slovenskog  restorana, koji ima dvije Michelinove zvjezdice.

Gospođu Istenič kontaktirali smo u subotu oko 13 sati, da bismo provjerili informaciju da se Ana Roš povlači iz projekta Petram Resort u Savudriji koja se pojavila.  Podsjetimo, gospođa Roš trebala bi otvoriti restoran u Petram Resort, velikoj građevinsko turističkoj  investiciji iza koje stoji  Miodrag Kostić, jedan od najbogatijih srpskih kapitalista.

Petram Resort svečano je otvoren 29. lipnja, ali bez restorana. Osoblje Petram Resorta preksinoć je govorilo da bi se restoran mogao otvoriti trećeg, sedmog ili petnaestog srpnja.

Onda je jutros stigla neslužbena informacija da su Ana Roš i vlasnici Petram Resorta prekinuli poslovne  odnose. Glasnogovornica chefice Roš zasad ne može ni potvrditi ni demantirati tu vijest.

U svakom slučaju, čini se da je Petram Resort otvorio sezonu u dosta kontroverznim  okolnostima. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.