Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Čini se da je rasplesani chef Mario Mandarić napustio splitsku Kinoteku

mario-mandaric-ples-sa-zvijezdama

Mario Mandarić ovih dana postaje nacionalno poznat kao natjecatelj Plesa sa zvijezdama kojeg suci ne mogu izbaciti iz natjecanja.

Mandarić, naime, redovito dobiva vrlo loše ocjene članova žirija, ali ga glasovi TV gledatelja i dalje drže u Plesu sa zvijezdama. U povodu Mandarićeva sudjelovanja u ovom popularnom showu Nove TV Slobodna Dalmacija nedavno je intervjuirala kontroverznog chefa.

U tom smo intervjuu mogli doznati da  su se gospodin Mandarić i njegova supruga preselili u Zagreb, gdje chef vodi konzultantsku tvrtku, a usput se školuje za pilota.

Što sve sugerira da Mandarić više ne radi u splitskoj Kinoteci koja je 2021. kad je ondje kuhao Marko Đurašević, spadala  među najbolje dalmatinske restorane.

Gospodin Đurašević lanjskog se proljeća razišao s vlasnicima Kinoteke, da bi ga naslijedio gospodin  Mandarić. Čini se samo na jedno ljeto.

Restoran koji svakog ljeta mijenja chefa ne nože računati na ozbiljan profesionalni status. Baš kao ni chef koji ni u jednom restoranu nije kadar raditi dulje od nekoliko mjeseci.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.