Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Na riječkom Korzu otvara se aRoma Gelato Experience, butik izvrsnog ljubljanskog sladolednog lanca pred kojim se stvaraju redovi c

Pored nedavno zatvorenog kafića Filodramatica, koji prema sadašnjim planovima grada više neće biti ugostiteljski objekt, radnice su u srijedu smarljivo čistile prostor, očito u pripremama za skorašnje otvorenje prvog riječke podružnicelanca aRoma Gelato Experience.

Njihovi sladoledi doživjeli su eksploziju popularnosti prošlog ljeta kad su vlasnici iz Ljubljane ambiciozno najavili kako bi mogli otvoriti čak stotinjak novih dućana u Hrvatskoj. Pred gotovo svim aRoma buticima koje smo posjetili prošle godine stvarali su se ogromni redovi. Što ne čudi jer se projektu aRoma pristupa s maksimalnom pažnjom prema brendingu i sastojcima. aRoma Gelato Experience sladoledi, rađeni prema sezonskim načelima, puni su prirodnih okusa i svježeg voća kao i nekih premium sastojaka poput pijamontskih lješnjaka ili pistacija iz Brontea.

Proizvode se u Sloveniji i Hrvatskoj i svaki dan svježi voze u trgovine, tako da ne sadrže nikakve aditive. Prošlog ljeta posjetili smo njihovu manufakturu kraj Ljubljane, reportažu možete pročitati OVDJE. Butik na Korzu treći je aRoma Gelato Experience butikna Kvarneru, nakon grada Krka i Lovrana. Za advent su otvorili lokal u Zagrebu koji je odmah postao hit, a širenje se nastavlja prema najavama. Prema onome što smo dosad probali, aRoma sladoledi će biti jedni od najboljih koji će se ove godine moći pojesti u strogom centru Rijeke. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.