Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Sudjelovanjem u novoj sezoni HTV-ova serijala Zvijezde pjevaju Ivan Pažanin zacementirao je karijeru estradnog chefa

pazanin-zvijezde-pjevaju

Splitski TV chef Ivan Pažanin sudjelovat će u novoj sezoni natjecateljskog realitya Zvijezde pjevaju, koji se emitira na prvom programu Hrvatske televizije. Uz Pažanina, na HTV-u će pjevati Davor Jurkotić, Gina Damjanović, Ivan Penezić, Andrea Andrassy, Alen Đuran, Ana Radišić, Vjeko Ključarić, Boris Banović, i tek nekoliko poznatijih javnih osoba poput Lucije Šerbedžije i Jelene Perčin. Gospodin Pažanin, koji će nastupati s pjevačicom Zsa Zsom očito ne počinje estradnu karijeru u društvu A listera.

Što je zapravo konzekventno, jer chef Pažanin ne pripada A listi hrvatskih kuhara. Prije šest ili sedam godina Pažanin je izvrsno kuhao u trogirskom restoranu Don Dino. Pažanin je imao sjajne mentore, Hrvoja Zirojevića i Bracu Sanjina. No, otkad se počeo redovito pojavljivati u kulinarskim realityjima, Pažanin je uglavnom prestao profesionalno kuhati, umjesto toga je tek posuđivao svoje ime raznim restoranima. Tijekom najmanje pet posjeta splitskoj Štoriji, i to usred pune sezone, nikad ga ondje nismo vidjeli. Isto se ponovilo i u njegovom street food lokalu u u centru starog Splita prije godinu i pol. Lani je s Bracom Sanjinom u Sukošanu otvorio konobu Griblja u Sukošanu, ali koliko znamo u tom je restoranskom projektu danas samo Sanjin.

Ivan Pažanin očito je odabrao estradu umjesto profesionalnog kuhanja, što je legitimno. Međutim, Pažanin, čini se, ne razumije da njegova vrijednost na estradi izravno ovisi o njegovoj chefovskoj reputaciji. A ta reputacija blijedi iz dana u dan. Ako se Pažaninova karijera nastavi razvijati kao zadnjih godina, prilično je izvjesno da ovaj talentirani dalmatinski chef opasno kreće u smjeru TV prodaje. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.