Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Draga Zlatna školjko, bilo bi lijepo da svoje lojalne goste obavijestite kada se zaista kanite otvoriti 

badnjak-2020-zlatna-skoljka

Zlatna školjka u Martićevoj godinama je najpopularnija zagrebačka gostionica između Kvatrića i Tesline ulice. Zlatna školjka, poznata po svježim, jeftinim srdelama i rustikalniom jušnom bakalaru, zatvorila se uoči Božića, zbog preuređenja. U izlog su stavili veći, lako vidljivi natpis da će se otvoriti 31. siječnja.

Danas, 21. veljače, Zlatna školjka i dalje je zatvorena, terasa je puna ostataka od građevinskih radova a ni unutrašnjost ne izgleda kao da će se restoran otvoriti sutra ili preksutra. No, najgore od svega je da u izlogu i dalje stoji natpis da preuređenje traje do 31. siječnja. Dakle, vlasnici Zlatne školjke nisu se sjetili skinuti obavijest, kojoj je odavno istekao rok trajanja.

Preuređenja restorana uvijek kasne. No, pomako je uvredljivo prema brojnim stalnim gostima Zlatne školjke da na vratima i dalje piše kako će se restoran otvoriti krajem siječnja, a nije ni blizu otvaranju krajem veljače. Restorani moraju poštovati svoje goste, a tri tjedna stari natpis na Zlatnoj školjki eklatantan je primjer nepoštovanja gostiju. Drugo, još važnije, stari, nevažeći natpis u izlogu skupa s lošim stanjem radova, postavlja pitanje je li Zlatna školjka i dalje Zlatna školjka ili je netko drugi preuzeo taj prostor.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.