Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

VIRALNI HIT Đoković je opet upao u probleme s Australian Openom, ovoga puta zbog bočice vode

djokovic-voda

Je li Novak Đoković stvarno pred 14.000 gledatelja i svim televizijskim kamerama prekršio pravila turnira i komunicirao s trenerom na nedopušteni način? TikTok se zapalio kad je jedan temeljiti gledatelj upozorio da je nešto čudno s bočicom vode koju je Đokovićev tim dostavio srpskom tenisaču u pauzi njegova meča s Francuzom Enzom Couacaudom na Australian Openu u četvrtak.

@carofloresdenaya #novakdjokovic #australianopen2023 #ausopen2023 #AusOpen @Australian Open #ao2023 ♬ Mission Impossible (Main Theme) – Favorite Movie Songs

Video na kojem Đokovićevi suradnici lijepe poruku na bocu s vodom i švercaju je preko terena na tenisačevu klupu, objavljen je s glazbom iz Mission Impossible. Ima više od 1,5 milijuna pregleda na TikToku i proširio se, naravno, masom svjetskih portala. Sad je glavni sport pogađati što je pisalo na papiriću na boci. Nova pravila Australian Opena dopuštaju verbalnu komunikaciju, znakove i geste trenera i tenisača, ali samo kad su na istoj polovici terena. Ako su na suprotnim stranama, mogu koristiti samo signale. Koliko su po tome legalne poruke na boci, nije jasno.

Po drskosti operacije Đokovićeva tima, čini se da su svjesno kršili pravila. Neki gledatelji pitaju se jesu li Đokoviću na bocu s vodom naprosto napisali koji je napitak u njoj. A to se pitaju zbog ljetošnje anegdote iz Wimbledona, kad je Đokovićev tim zaklonio pogled kamerama dok je njegov fizioterapeut Ulises Badio mućkao napitak tijekom meča s Jannikom Sinnerom. Slično je bilo i na pariškom Mastersu protiv Holgera Runea. Kad su pitali Đokovića što je u tim bočicama da se ne smije vidjeti, odgovorio je “čarobni napitak.” “To je sve što mogu reći. Pomaže. Saznat ćete uskoro, ne mogu sada govoriti o tome. Uskoro ćete saznati”. Incident na Australian Openu puno je bezazleniji od onoga što se s Đokovićem u Australiji događalo zbog covida i cijepljenja prije godinu dana, a sigurno je jedno: tenis bi bio bitno dosadniji bez srpskog superstara.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.