Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Miva je za blagdane pripremila posebna, prigodna izdanja šampanjaca, votke i konjaka, uključujući i glamurozni Armand de Brignac

Armand de Brignac najpoznatiji je klupski luksuzni šampanjac na svijetu. Iza brenda Armand de Brignac kojeg je pokrenula šampanjska kuća Cattier, od 2014. godine stoje Jay-Z i LVMH.

armand-de-brignac

Armand de Brignac ističe se jednom od najglamuroznijih boca u povijesti šampanjske koja je dijelom izrađena ručno i ovom je šampanjcu priskrbila nadimak Ace of Spades. Već zbog jedinstvene boce, Armand de Brignac može funkcionirati kao veoma atraktivan božićni dar.

A Moët et Chandon, najprodavaniji šampanjac na svijetu, za ove je blagdane pripremio niz posebnih limitiranih izdanja s elegantnim božićnim dekoracijama, i to za Brut Imperial, Brut Rose i Nectar Imperial. Moetova blagdanska kolekcija uključuje i kutiju s čašama za one koji žele dočekati Novu godinu sami, možda negdje u prirodi, daleko od klupskih i restoranskih gužvi.

Veuve Clicquot, legendarna šampanjska kuća koja slavi 250 rođendan, pripremila je posebna pakiranja svog Yellow Label šampanjca, napravljena od recikliranih materijala. Veuve Clicquot Brut Fridge i Veuve Clicquot Ice Jacket sjajno su dizajnirani i ultimativno praktični.

Za Božić i Novu godinu ne piju se, naravno, samo šampanjci i pjenušci. Poljska premium votka Belvedere, koja je podjednako ukusna sama i u koktelima, na tržište je pustila specijalni blagdansku ediciju s daskicom za rezanje voća, začinskog bilja i bilo čega drugog što vam nože trebati u koktelima.

hennessy

A Hennessy, najveći proizvođač konjaka, za blagdane je svoje poštivatelje odlučio razveseliti posebnim izdanjima u zlatnoj i crvenoj boji. Uz to, svaki kupac blagdanske boce legendarnog Hennesseyjeva XO-a dobiva pečat za led dok, kupci VSOP Hennessyja dobivaju metalne podmetače za čaše.

belvedere

Sva blagdanska izdanja i poklon pakete Armand de Brignaca, Moët et Chandona, Veuve Clicquota, Belvederea i Hennessyja, mogu se kupiti u vinotekama MIVA Galerija vina i na MIVA web shopu

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.