Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Primoštenski N’ardin traži sommeliera. Mogućnost zapošljavanja u Zagrebu nakon sezone

N’ardin u Primoštenu kombinacija je restorana i vinskog bara koji spaja japansku kulturu sushija i stare mediteranske običaje. Ako vam ovaj koncept zvuči poznato, riječ je o restoranu u istom vlasništvu kao zagrebački Nomu, bistro s podjednako dobrim izborom sushija, šampanjaca i španjolskih pršuta.

N’ardin upravo traži sommeliera i konobara u jednoj osobi. Očekuju profesionalca osposobljenog za aktivnu prodaju vina i preporučivanje izbora i pairinga gostima, za kreiranje i održavanje vinske karte i vođenje vinskog podruma. Nude zapošljavanje na puno radno vrijeme i što bržim početkom,, jedan obrok u smjeni i, ako se suradnja pokaže zadovoljavajućom za obe strane, posao u Zagrebu izvan ljetne sezone. 

Zainteresirani kandidati mogu se javiti na Wine Academy Croatia

+385 91 200 7793

[email protected]

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Primoštenski N’ardin traži sommeliera. Mogućnost zapošljavanja u Zagrebu nakon sezone

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min