Zagrebačka sushimanija koja traje već najmanje tri godine, preselila se i u mjesta u neposrednoj okolici glavnog grada. Ovih je dana tako u Velikoj Gorici otvoren prvi sushi bar. Gyotaku je u velikogoričkoj Kolodvorskoj ulici 33 otvorio svoj trinaesti lokal.
Gyotaku je, podsjetimo, najveći i najbrže rastući lanac sushi barova u Hrvatskoj. Poslovni plan za ovu godinu predviđa ukupno 20 lokala u Zagrebu i okolici. Gyotaku se dosad širio pretežno po velikim shopping centrima. Velikogorički Gyotaku pokazat će kako njihov sushi, neobično dobar za kriterije masovne proizvodnje, funkcionira u drukčijem kontekstu.
Gyotaku bi u veljači u svim svojim ekspoziturama trebao predstaviti novi jelovnik, s nekoliko jela koja bi trebala biti priično popularna. Iza Gyotakuovog sushija stoji Mladen Križanović, chef koji je u Japanu završio Tokyo Sushi Academy.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.