Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

MASTERCLASSOVI PORTFOLIO TASTINGA (2) Louis Roederer u Opatiju šalje Cristale iz 2006, 2009, 2012, 2013. i 2014. godine

vapt-cristal

Vinotrade obitelji Dusper, koji uz Acrobat organizira veliki Portfolio Tasting u opatijskim hotelima Kvarner i Ambasador, uspio je osigurati sasvim jedinstvenu majstorsku radionicu.

Dakle, u subotu 19. veljače u hotelu Ambasador održat će se masterclass šampanjca Cristal. Cristal je prestižno vino kuće Louis Roederer, prvi put proizvedeno u 19. stoljeću po narudžbi ruske carske obitelji Romanov.

Puno je važnija činjenica da je Cristal jedan od četiri ili pet ultimativno najboljih šampanjaca na svijetu. Hrvatska publika nikad nije mogla prisustvovati vertikalnom kušanju Roederer Cristala. U Opatiji će se točiti Cristali iz 2006, 2009, 2012, 2013. i 2014. godine. Posebnu pažnju treba obratiti na raskošnu berbu 2009. i monumentalno strukturiranu 2012.

Osim Roedererove, Vinotrade priređuje radionice Biondi Santija, vinarije koja je prva u svijetu proslavila Brunello di Montalcino, pa masterclass utjecajne katalonske vinarije Jean Leon koja već dugo posluje unutar imperija obitelji Torres te kušanje Vintage Tunine, ikonografskog vina Silvia Jermanna. Za svaku je radionicu u prodaji samo deset ulaznica.

Acrobatovi i Vinotradeovi masterclassovi dodatno potvrđuju ionako nespornu ocjenu da je opatijski Portfolio Tasting najvažnija vinska smotra dosad održana u Hrvatskoj.

Prijave na ACROBAT-VAPT

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.