Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Dario Josipović, bivši kuhar Navisa i 360, preminuo je u 27. godini

josipovic-2

Kuhari, konobari, sommelieri i barmeni na društvenim se mrežama opraštaju od kolege Daria Josipovića, riječkog chefa koji je iznenada preminuo u 27. godini. Josipović je kuhati počeo u Opatiji, radio je u Hemingwayu, u Navisu s Tinom Sinožićem s kojim je išao i u srednju školu, nakon toga u nizu restorana, stažirao u Azurmendiju, kuhao među ostalim u Dubravkinom Putu i Michelinovu restoranu 360 u Dubrovniku.

“U Dubrovniku smo radili zajedno, živjeli zajedno. Bio je izniman mladić,” rekao nam je danas chef zagrebačkog Noela Bruno Vokal koji je tada bio sous chef u 360. Zadnje sezone Josipović je odradio na velikim jahtama. Hrvatska restoranska scena izgubila je vrijedan talent, daleko prerano. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.