Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Kaptol centru otvara se restoran Frida

kaptol-centar

U nedjelju navečer, petnaestak minuta prije početka  večernje predstave novog filma o Jamesu Bondu, sjeli smo na pivo u Beer Bar, popularni kafić na katu Kaptol Centra, poznat po izboru pedesetak flaširanih piva uključujući Duvel , Chimay i Orval, kojeg sinoć nije bilo. Kroz izloge Beer Bara ugledali smo veliki restoranski prostor u visokom stupnju uređenja, pa smo susretljivog  konobara pitali što se događa. Rekao je da je prostor koji vidimo novi restoran u Kaptol centru.

Restoran je u vlasništvu istog poduzetnika koji vodi i Beer Bar, a Fridin prostor čini nam se prilično velikim. Fridinim otvaranjem Kaptol centar dobiva treći restoran, uz Khalu i Baribieri’s .

Na najvišoj raini Kaptol cnetra dosad se promijenilo  više restorana i barova. Prije petnaestak godina glavni je prostor  na unutarnjoj terasi Kaptol centra zauzimao Cohiba Bar, pristojni kafić s dobrim izborom cigara i jakih pića. Poslije gašenja Cohiba Bara, taj je prostor  zaposjeo jedan neuspješni restoran opće prakse, s prilično groznom hranom.

Zatim se na gornjoj terasi otvorio Beer Bar, sa zaista reprezentativnim izborom piva: selekcija će se piva uskoro bitno smanjti, vjerojatno zato što će Beer Bar sada funkcionirati kao predvorje novog restorana.

U svakom slučaju, recentnim oživljavanjem Baltazara i otvaranjem Fride, Nova Ves i Kaptol Centar mogli bi postati zanimljiva restoranska zona. Još kad bi se obnovila legendarna pizzeria Dvojka, i to s radnim vremenom do dva ujutro…

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.